Javlja ti se buđ na zidovima?

KUPI ECOTHERM I TRAJNO SE REŠI BUĐI.

Javlja ti se buđ na zidovima?

KUPI ECOTHERM I TRAJNO SE REŠI BUĐI.

Javlja ti se buđ na zidovima?

KUPI ECOTHERM I TRAJNO SE REŠI BUĐI.

NAJČEŠĆA PITANJA.

EcoTherm je termoizolacioni premaz koji trajno sprečava povaju buđi i vlage na zidovima. EcoTherm je ekološki proizvod bez neprijatnih mirisa i bez štetnih materija koji ima sertifikat da je zdravstveno ispravan, sertifikat za koeficijent toplotne provodljivosti i sertifikat za paropropusnost.

EcoTherm formira tanak sloj nanočestica na površini koji uklanja razliku u temperaturi između zida i prostora koja je glavni uzrok nastajanja kondenzacije vlage od koje se stvara buđ.

Sa površine je potrebno mehanički odstraniti buđ i hemijski dezinfikovati površinu pomoću Varikine ili drugih sredstava za dezinfekciju. Nakon toga ukloniti sve trošne delove, odmastiti i očistiti površinu. Na suv zid naneti Prajmer za EcoTherm pomoću valjka ili četke. Nakon što se Prajmer za EcoTherm osuši, površina je spremna za nanošenje EcoTherm-a.

EcoTherm je potrebno naneti u debljini od 1 mm radi najbolje efikasnosti. Preporučujemo nanošenje pomoću nazubljene gleterice sa zubima od 4 mm i ravnanje površine pomoću ravne gleterice. EcoTherm naneti najmanje 30 cm šire od površine koja je zahvaćena buđi. Možete pogledati snimak nanošenja na našoj YouTube stranici i detaljno uputstvo za nanošenje na našoj internet stranici www.ekolak.rs.

Može, ali je potrebno sačekati najmanje 24-48 časova nakon nanošenja poslednjeg sloja EcoTherm-a kako bi se premaz potpuno osušio.

Posetite stranicu proizvoda kako biste videli pakovanja i cene.

Potrošnja Prajmera za EcoTherm je 100 g/m², odnosno 0,5 lit. je dovoljno za 5 m², a 1 lit. za 10 m².

Potrošnja EcoTherm je 1 lit/m² za preporučenu debljinu od 1 mm.

EcoTherm je bele boje.

EcoTherm nije hidroizolacioni premaz.

Da, EcoTherm ima sertifikat za paropropusnost.

Koeficijent toplotne provodljivosti možete videti na izveštaju sa ispitivanja.

Imaš dodatno pitanje? Piši nam.

Pošalji nam poruku pomoću kontakt forme i mi ćemo te kontaktiratu u najkraćem roku.