You are here:

Isporuka

Radno vreme internet prodavnice

Najlakši i najbrži način kupovine predstavlja kupovina preko naše internet prodavnice koja je dostupna 24/7. Takođe, kupcima je omogućena kupovina putem Call centra +381 34 355 339 koji je dostupan radnim danima od 8h do 16h i subotom od 9h do 14h.

Termini i troškovi isporuke

Isporuka poručenih artikala se obavlja u saradnji sa brzom poštom City Express. Trudimo se da kupcima obezbedimo ažurnu i brzu dostavu poručenih proizvoda. Međutim, postoji mogućnost da zbog obima posla dostava bude u manjoj meri prolongirana.

Isporuka porudžbina koje su kreirane putem Call centra ili putem internet prodavnice dostavljaju se na Vašu kućnu adresu prema unapred određenim troškovima koji se automatski računaju prilikom naručivanja.

Za sve porudžbine preko 15.000,00 RSD isporuka je besplatna.

Prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta možete pogledati proizvode i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se odmah, a najkasnije u roku od 24h obratite službi reklamacija putem telefona +381 34 355 339 ili putem e-maila reklamacije@ekolak.rs.