fbpx

Trajno se rešite pojave buđi i vlage na zidovima.

Trajno se rešite pojave buđi i vlage na zidovima.

Trajno se rešite pojave buđi i vlage na zidovima.

Jednostavno nanošenje.

Block Kondenz je prilagođen svima za što lakše i jednostavnije nanošenje.

U slučaju prevelikog prisustva vlage, najoptimalnije rešenje je korišćenje EcoTherm Block Kondenz termopremaza. Ovaj proizvod je veoma efikasan u sprečavanju pojave kondenzacije na područjima na kojima je primenjen.

Područja premazana ovim termopremazom mogu zadržati temperaturu koja je približno 5 °C viša od onih bez premaza. Akumulirana toplota osigurava da čak i uz relativnu vlažnost do 90% u prostoriji, sprečava kondenzaciju, čime se eliminišu uslovi pogodni za rast buđi.

Primena Block Kondenz-a je prilično jednostavna i zahteva samo četku. Kada se osuši, može se pokriti standardnim disperzionim ili akrilnim bojama.

Sačuvajte zdravlje.

Buđ i vlaga ne samo da kvare izgled prostorije već i nepovoljno utiču na zdravlje.

Boravak u prostorijama u kojima ima buđi može negativno uticati na zdravlje ljudi. Neki od simptoma su groznica, grip, umor, respiratorna disfunkcija, povremeno krvarenje iz nosa, vrtoglavica, glavobolja, povraćanje pa čak i oštećenje jetre.

Kako se Block Kondenz nanosi?

Prethodno nanošenje podloge nije potrebno. EcoTherm Block Kondenz se može direktno naneti na staru boju koja se ne ljušti.

Neophodno je potpuno ukloniti bilo kakvu buđ na površini čišćenjem rastvorom varikine.

EcoTherm Block Kondenz je spreman za upotrebu nakon mešanja. Nanosi se u dva sloja, a treći sloj se preporučuje u kritičnim uslovima.

Proizvod se može nanositi četkom, valjkom ili pištoljem za prskanje, u temperaturnom opsegu od 5 do 35 °C i relativnoj vlažnosti vazduha do 70%.

Naneti prvi sloj tanko, obezbeđujući potpunu pokrivenost površine. Drugi sloj se može naneti nakon perioda sušenja od 6 sati. Ako je potrebno, može se naneti treći sloj nakon još 6 sati sušenja, držeći ukupnu debljinu sloja ispod 0,7 mm.

Kada se površina potpuno osuši, može se prefarbati standardnim disperzijskim ili akrilnim bojama.

Potrošnja se kreće od 0,5L do 0,7L po m² za svaki sloj.

Dokumentacija

TDS - EcoTherm Block Kondenz
MSDS - EcoTherm Block Kondenz
Zdravstvena ispravnost
SEEBE - Posebno priznanje

Naručite Online

Naručite proizvod putem naše internet prodavnice.